Nutrastart Weight Management

Berat Bersih 960gram / kaleng
15 kali saji /kaleng

NutraStart minuman serbuk rasa coklat alami,  dibuat tanpa menggunakanan bahan organisme yang dimodifikasi secara genetik (Non-Genetically Modified Organism) dan bersertifikat Halal oleh IFANCA (Islamic Food and Nutrition Council of America) berskala International.

NutraStart memang sesuai untuk golongan lelaki dan wanita yang sibuk kerana ia mudah disiapkan. Bagi kanak-kanak obese, yang biasanya takut atau tidak gemar memakan ubat dalam bentuk pil, NutraStart adalah pilihan terbaik untuk mereka kerana rasanya amat lazat. Bagi mendapatkan kesan yang lebih cepat, pengambilan NutraStart boleh diselang-selikan dengan pengambilan Transfer Factor RioVida (bagi kanak-kanak) dan Tea4Life (bagi orang dewasa)


Komposisi NutraStart®/Serving :

 • 100mg Transfer Factor®  sebagai penunjang sistem imun anda.
 • 6 gram dietary fiber (serat makanan)
 • 17 gram protein dari kedelai dan Air Dadih (whey)
 • 6 jenis mineral: kalsium, magnesium, besi sitrat, seng gluk onat, tembaga glukonat, sodium
 • 12 jenis vitamin: vitamin A, Vitamin B1 (tiamin mononitrat), vitamin b2 (riboflavin), vitamin B3 (niasinamid), vitamin B5 (pantotenat), vitaminB6 (piridoksinhidroklorida), asam folat, vitamin b12 (sianokobalamin), vitamin c, vitamin D3(kolkalsiferol), vitamin E, dan Biotin.
Cara Penyajian NutraStart® :
 1. Tambahkan 2 sendok takar NutraStart ke dalam shaker.
 2. Isi shaker dengan air 240ml.
 3. Kencangkan tutupnya.
 4. Kocok sampai halus, makan sampai habis.
Cara Lain menikmati NutraStart® :
 1. Ice Blended Nutrastart: Masukkan 2 sendok NutraStart dan air 100ml ke dalam blender, tambahkan es batu sesuai selera. Blender, hidangkan, dan siap untuk dimakan.
 2. Nutrastart dan Gandum : Masukkan 2 sendok NutraStart dan gandum instant sesuai selera ke dalam shaker. Tambahkan 240ml air dan kocok hingga rata, siap untuk dimakan.
 3. NutraStart dan Buah-buahn:  Masukkan 2 sendok NutraStart, es batu, dan buah-buahan yg anda suka (sesuai selera) ke dalam blender. Tambahkan 100ml air dan blender hingga rata, sajikan, dan siap untuk dimakan.

Pages

Hubungi Kami